Tilbage til "Sidste Nyt"
Indian Klub Danmark

1. Fra Peter Egeriis.
Pilen er jo et godt gammelt Indian-symbol.


2.  Fra Kurt Lassen.
Fabrikslogo med enkel tekst.

Forslag til klublogo
(opdateret 6/9 2000)

Her er de foreløbigt indkomne forslag. Der er rigelig plads til flere! -og de behøve ikke være "arkitekt-tegnede", bare fordi vores webmaster åbenbart har for god tid...  En hurtig skitse eller beskrivelse af din idé er fint! Der er lidt forklarende tekst ved logoforslagene her på siden, og du kan klikke på dem for at se dem større.

Husk på at det kun er rå skitser, så der er detaljer, der skal rettes hvis vi beslutter os for et af dem på mødet i Frederikssund 7. oktober (hvor vi skal beslutte os for et eller andet!)

Klik på billederne for at forstørre dem.

Send logoforslag og andre nyheder til moen@get2net.dk eller:
Steen Tønnesen, Sparresholmvej 14, 2700 Brønshøj. Fax 3828 4161
 

Her følger et antal varianter af "den grinende Indianer" fra Moen (som synes det er det bedste af fabrikkens logo'er. Om vi så kan bruge det uden at få problemer med de nye ejere, er en anden sag, men vi kan da prøve...)

3. Jeg kan ikke umiddelbart lave "rund" skrift, men hvis vi skifter et par ord ud i fabrikkens logo, så får vi et pænt, rundt mærke, der siger det hele.

4. Vi kunne også skifte lidt mere ud, og få plads til en lille forklaring om hvad det hele gik ud på. Al skriften skal selvfølgelig være "rund" på det færdige logo.

5. Eller bare med klubnavnet neden under?

6. Måske i gult?

7. Eller med klubnavnet ved siden af?

8. -Og i gult?

Det tyske logo er ret pænt men deres Indianer ser lidt sur ud. Desuden er det vel heller ikke så godt bare at stjæle deres logo...

9. Men hvis vi nu skulle, kunne det måske se sådan ud?

10. Vi kunne også nøjes med at lade os inspirere. 

11. På den anden side, så SER det tyske logo jo godt ud, og vi kan da muntre indianeren lidt op (og komme lidt ud over det stramme germanske look).

12. -Og skære det lidt til? Der bliver måske et problem(?) med stofmærker, men vinyl klistermærker kan vist godt laserskæres i sådan en form.

13. Og siden vi nu er i Danmark (rødt/hvidt), og Indianere også er røde... 
Jeg ved ikke rigtig hvor det gule passer ind, men jeg synes der skal noget farve til for at gøre logoet lidt livligere.

14. Den sidste detalje er så bare at fortælle at det er "motocykler", det drejer sig om. Faktisk kan jeg ret godt lide dette logo!

Måske kunne vi overveje (når hjemmesiden vokser) at lave nogle mindre klistermærker med vores web-adresse i stedet for klubnavnet? Eller gå lidt utraditionelt til værks og have vores officielle mærke sådan??

Dit forslag her?
Tilbage til "Sidste Nyt"