International Indian Rally 2000 i Østrig
Af: Ove "Bøf" Jensen


Anne Mette og ungerne foran campingpladsen.
Vi startede hjemmefra søndag aften. Det blev i bil, men Indian'en på trailer, da hele familien skulle med. Det tog ca. 20 timer, at køre de 1400 km til træfpladsen. Træfpladsen var en udmærket campingplads, med gode bade- og vaskefaciliteter, og en udendørs opvarmet pool.

Vi var der ca. kl. 18 mandag aften. Vejret var godt, og vi havde medbragt en grill + et par gode T-bones og lidt god rødvin (Herligt). Efter maden fik vi en snak med nogle faste campere, som anbefalede os at købe et partytelt, da der ville komme noget af det våde fra oven. – Ganske rigtigt, næste morgen regnede det, og turen gik straks til Linz, for at købe telt.

Tilbage til "Artikel" siden.

Tilbage til forsiden.
 

Klik på billederne for fuld størrelse

Vi var de første Indian folk på pladsen, men allerede tirsdag kom der nogle englændere. Bill med en civiliseret 1942, 741 Indian med custom lak på skærmene. Hans svigerfar Gordon, havde kørt bilen med trailer, men var også m.c. interesseret. Han har en BSA og en Panther. – Det skal jo ikke glemmes, at også de havde deres koner med. Vi gik noget snak, og fik også hentet et partytelt til dem. Der var stadig byger indimellem.


Hygge i "vores hus".
Onsdag blev en fin solskinsdag, så jeg fik fri fra børnepasning, og kørte en tur op i Alperne på 348. Op og ned, hiv og sving, flot natur og til sidst en lille tur på motorvejen, for at gasse lidt. Da jeg kom hjem igen var der kommet flere englændere, fem eller seks. Jess med en 347. John med en 741. Eddie med en fuldskørtet Chief , og hans kone med en bobbet 101'er. 101'eren, havde jeg set for nogle år siden, hos Forbes i Eddinburg – Scotland. Forbes lavede den efter Eddie's ønsker. Derudover havde han også en 4 cyl. hjemme. Den engelske formand var der også.

Jess og John havde en hel spøg og skæmt forretning med sig; plastikting fra de mindre pæne til masker med Michael Jackson (- hvis han da er pæn??). Vi fik mange gode timer med disse mennesker senere. Senere onsdag og torsdag kom de rullende ind hvor vi lå, de var fra Belgien, Holland og Schweiz. Vores lille indelukke var fuldt op af Indianere, og deres ejere.

Torsdag var det rigtig sommervejr, så vi var en hel dag ved poolen, og her havde især ungerne glæde af Jess og John. De er et par rigtige legeonkler. Baren var i faretruende nærhed af poolen, herligt. Hen på aftenen kom der mange cykler, og snakken gik om cyklerne, mens vi drak kaffe, og måske en lille én til.Mig og Bjarne i Gmunden.
Fredag regnede det meget, så vi pakkede ungerne i bilen, og kørte ud til nogle grotter i Dragensberg, Mammuthulen og Ishulen, det var meget spændende, men husk at tage bæresele med til babyer. Uden er det hårdt arbejde op og ned af bjerge, med 10 kg. på armen. Da vi kørte hjem, regnede det stadig, men om aftenen var der østrigsk folkemusik, i huset hvor Indianfolket skulle holde fest (tørvejr..). Da vi så var klar til at gå til fest, var der pludselig én der snakkede dansk.. Det var Bjarne fra Ølgod, som havde sin søn, og en kammerat der hedder Svend med. Bjarne har en bobbet Chief, og Svend og sønnen kørte bilen med traileren bagefter. Svend er ved at lave en Indian, og de meldte sig begge to ind i vores nye klub. Vi aftalte at ses om aftenen i huset, så gik vi i gang med maden, og fik lagt ungerne i seng – med babyalarm. Vi var deroppe ved 21.30 tiden, lige tids nok til at høre den engelske Pres's sangkundskaber, som afstedkom megen morskab. Nå, kl. 03 gik vi i seng, med en lille én på.


Hygge lørdag aften. Bill er den glade mand, og Eddie ham med ryggen til.
Lørdag var vejret en smule bedre, og der var kommet en del cykler: 90 Indian og 180 – 190 mennesker. Lige over middag, var der fælles tur. Det regnede de første 10 minutter, ellers var der nogenlunde vejr. 

Turen gik til Gmunden ca. 60 km. hver vej. Jeg havde lovet Nanna, den store pige, at hun måtte komme med bagpå. Det synes hun var godt, især da Bjarne kørte og pjattede ved siden af os, med benene på styret og andre ”stunts”. Vi kom frem, det gjorde politiet også. – Ingen børn under 10 år på solocykler. Så Nanna måtte i bil hjem. På indgangsbilletten, var der kaffe og kage på et konditori. Derefter kunne vi tage på en lille færgetur på søen i Gmunden. Det var en flot tur.

Hjem igen og se på gamle cykler, og sludre om det gamle jern.

Ved 18 – tiden var der spisning i ”Vores Hus”. Koteletter med tilbehør, vin og øl, til alles tilfredshed. Gordon og hans datter, som vi camperede ved siden af, tog vores børn mens vi spiste. Det var meget pænt gjort af dem.Nummer tre fra venstre Nanna og mig, John og Jess.
Lidt senere på aftenen, var der et band der spillede OK. Anne Mette og ungerne gik i seng kl 21.30, hvor jeg vanen tro, skulle ha´ 5-6 timer til. Det var morsomt at snakke med så mange andre Indianfreaks fra hele Europa, og så lidt dansk snak med Bjarne (som der var gaaaaang i), og Svend.

Næste morgen kom John over til vores telt, og spurte om det var mig der havde smidt et kamera væk. Det var det, og anden gang på den ferie.

Fællesturen søndag var aflyst p.g.a. regn. Så Jess gik rundt og samlede parasoller, lånte et TV, og så kunne vi se Indian film i det fri, med kaffe og the til at varme os på. Kl. 14 kørte vi så selv fællesturen. Vi var 6-7 stykker, og vores bedre halvdele i bil efter. Vi kørte op i alperne, fik noget at spise, kørte ud til en ekko-dal. Jess var klart den bedste. ”How are you bugger”, ekkoet svarede: ”How are you bugger”. Jess: Who are you”, ekkoet: ”Who are you”. Jess: “I am Jess”, ekkoet: “I am Jess”. Jess: “Ohh, we have the same name”. Vi kørte hjem igen i regn, og det blev ved med at regne.  Så mandag morgen pakkede vi sammen, og kørte hjem til DK. Alt i alt en god tur, men der var alt for meget regn og mudder over det hele. 

Jeg håber, at vi kan samle en flok til Holland næste sommer.
Vi ses hos Gregers d. 7/10 – 2000.
Hilsen    Ove ”BØF” Jensen