Tilbage til Artikel siden
Egeskovløb og Marked 18–20/8 2000
Af: Ove Bøf Jensen


Super-X
Lidt om Egeskov. Vi startede kl. 15 Fredag i silende regnvejr, de første 30 km.. Og efter Hornslet, gad Indian'en ikke alt det vand mere. Jeg makkede lidt uden resultat, da en flink dame kom og spurte om vi ikke ville ind i en tør garage. Jo mange, mange tak. Jeg fik alt tørret af, og da jeg var færdig regnede det ikke mere. – Så tak for lån, og ned af motorvejen. Vi nåede Egeskov kl. 20.30. Vi havde fået noget grej med hos Gordon´s svigerfar ”Bondemand Kristian”.

Så der kom gang i grillen, og i rødvinen, sammen med 10–15 stk mere. Bl.a. Bjørn fra vores klub, som dog var på sin 750cc SUPER X. Det blev lidt sent, hvor det endte med noget mandesnak, og dertil hørende kommentarer fra sengeliggende kvinder.Tinas Chief, 
Niels-Palle ved forhjulet

 

Lørdag var der fint vejr. Jeg forsøgte, at dele indmeldelser ud til alle Indian ejere eller fik dem stukket ind på cyklerne, så vi kan få noget gang i klubben. Jeg fik tilsagn fra to, men lad os nu se. Den ene af dem er Tina, Niels Palle's kone, som alle veteran kører kender. Lars fra klubben fik jeg også en snak med. Han var der på en Nimbus, og havde ladet 101'eren blive hjemme i Mariager.

En anden spændende ting, som vi snakkede om til vores møde, var om der havde været en Indian klub i DK før. Det tyder det på at der har, for Poul, som også har en Indian, har købt pokaler på stumpemarkeder, hvor der står ”Indian Klub Danmark” på. De er fra midt i 20´erne, men han har ikke kunnet finde noget om klubben på skrift. Nimbus klubben havde dog en gang i 20´erne, inviteret Indian Klubben, så der må jo ha' været en. Det kunne være sjovt, at finde et gammelt medlem, og få en sludder med ham.Træf-hygge, Bøf's Chief
 

Ved 18-tiden kom Jesper og Janni, ned til os. Så vi fik travlt med at finde to spisebilletter mere, men det var Bjørn nu meget behjælpelig med. Det var god mad, og masser af godt humør, da løbs præmier og ”tøjer” blev delt ud. Det med tøjret, ved jeg ikke rigtig hvad går ud på, den det er noget med en god kammerat???

Næste morgen gik det hjemad, turen gik fint. –Og en lille sjov ting; vi blev stoppet af en bil, det var dem jeg købet Indian´en af for 10 år siden. Sjovt!!

P.S. Jeg så dig ikke Jakob??

Mange hilsner fra
Anne Mette & Bøf 

Din Indian-historie vil også interessere de andre medlemmer (og besøgende på hjemmesiden iøvrigt), så fat bare pennen!  Send historier & billeder (vedhæftede .jpeg's) til moen@get2net.dk. Hvis du har brug for hjælp til et eller andet, så bare sig til!
Tilbage til Artikel siden