Forside
 
 
 
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign
Copyright © 2008Indian Klub
 
Historie

Det gamle klub logo


Resultater fra prisudleling og Drag Race fra Rally 2003 i Danmark er der et par små sider med her (prisuddeling og diverse oplysninger) og her (Drag Race). Siderne var oprindelig henvendt til de forskellige landes bladredaktioner, så de er på engelsk. 

Vores venner i Norge etablerede 8/11 2003 Norsk Indian Klubb. Et stort tillykke herfra, og ønsket om at godt samarbejde i fremtiden. Der er mere om den norske klub her. Dokumentet er i PDF format, så du skal have programmet Acrobat Reader installeret for at kunne læse det. Acrobat Reader kan hentes gratis her, og det er ret nemt at installere (bare følg anvisningerne). 

06/04-2003: Mødet den 5. april (se nedenfor) er blevet udsat til den 26. april fra kl. 14.00 til kl. 18.00. Der er sendt brev ud.

29/03-2003: Lokalmøde på Sjælland (ikke den 29/03 men 5/04). Der bliver et lille hyggeligt og uformelt møde for medlemmerne øst for Storebælt lørdag den 5. april klokken 3-17. Der kommer brev med adresse og nærmere detaljer en af de nærmeste dage. Formålet med mødet er, at få snakket om Rallyet til sommer og især om hvem der har mulighed for at hjælpe til med det praktiske arbejde. Der bliver naturligvis også tid til at snakke Indian! Dette er en god lejlighed for medlemmerne på Sjælland og omegn til at lære hinanden lidt bedre at kende, så prøv at se om du ikke kan være med. Det er helt ok hvis din Indian ikke kan køre (eller du ikke har en Indian endnu), bare kom alligevel: Det kan jo være at du møder nogle folk, der kan hjælpe dig videre. Det er som bekendt et af hovedformålene med vores klub. Medlemmer fra andre ender af landet er selvfølgelig også velkomne.

Skriv til moen@it.dk eller ring på 21 80 18 40 hvis du vil vide mere.

02/02-2003: Rally mødet den 26. januar hos Elo og Kaas var godt besøgt. Referatet kan læses under "Sidste nyt". Næste møde holdes søndag den 9. marts kl. 13.00 hvor vi har fået lov til at låne Mostens lokaliteter så vi kan se dem an og danne os et indtryk af forholdene.

26/1 2003: Jeg har nu haft tid til at sætte mig ind i hvordan man vedligeholder en hjemmeside og vil for fremtiden være ansvarlig for opdateringerne. Har I annoncer eller andet til hjemmesiden kan I maile det til Jesper Storm eller I kan ringe på 86 65 94 68. Tilføjelse 12/1 2004: Indtil videre er kontaktadressen moen@it.dk eller telefon 21 80 18 40.

18/1 2003: Vore venner i Svenska Indiansällskapet holder årsmøde og stumpemarked i Enköping 8/2. Hvis der er mange nok herfra der er interesserede, kan vi måske leje en minibus og køre sammen. Ring til Bøf på 86 48 69 17 eller mail Super.Carla@mail.tele.dk 

25/12 2002: Glædelig Jul og et Fantastisk 2003 til alle! Næste år er der jo International Indian Rally i Danmark, og forberedelserne er godt igang. Der bliver noget at lave for os allesammen, og der vil snart blive mulighed for at melde sig til på denne side. Vi håber også at få arrangeret et par små lokale sammenkomster rundt omkring i landet her i vinter. Mere om det snart. Den første udgave af Rally 2003 siden er nu færdig. De sidste detaljer, og hvad der må komme af nyheder, vil blive tilføjet løbende. Undskyld til de af Jer der har sendt annoncer, som endnu ikke er kommet på annoncesiden her. Jesper (vores bladredaktør og nye hjemmesideredaktør også!) tager sig af det snarest.

22/9 2002: Det var ikke mange klubmedlemmer, der fandt vej til det Internationale Rally i Slovenien, men dem, der var der, havde en fin weekend. Der kommer en lille artikel i det næste nummer af "Contact Points", som er på gaden snart. 

Her er et link til en norsk beretning om Rally 2001 i Holland. Tak til Stein Fossheim!

HUSK efterårssamling hos Bjarne Stammerjohan i Græsted. Fredag 4/10 og lørdag 5/10. Mulighed for overnatning og stort stumpemarked i City 2 søndag 6/10.  Adressen er Nordkystens Sejl & Rig, Ny Mårumvej 159, Mårum, 3230 Græsted. Der er bestyrelsesmøde fredag aften, hvor alle andre også er meget velkomne. Lørdag fra ved 10-tiden er der mulighed for at høre hvad der blev snakket om på mødet, og hvis der er stemnig for det kører vi nok også en lille tur i det smukke Nordsjælland. Senere lørdag er der mad og drikke, og masser af Indian-snak! Ring lige til Bjarne Stammerjohan og meld dig til, så han har en idé om mad etc. Tlf 48 79 73 93. Det er VIGTIGT at så mange som muligt møder op, så vi kan planlægge arbejdet med Rally 2003.

Der kommer snart en side med yderligere info om Rally 2003 i Danmark, og iøvrigt er der et par nye folk, der arbejder på at overtage arbejdet med hjemmesiden. Lad os håbe, at de snart kommer igang, så der kan komme til at ske lidt mere her på siden. Hvis du har lyst, evner (det kræver ikke så meget!) og ideer til at forbedre hjemmesiden, så kontakt Jesper på Mail


28/3 2002: Sommerferie i Polen? Oldtimer Club Poland arrangerer træf 14-16 Juni. Mere på kalendersiden 
19/1 2002: Husk vores forårstræf i Jylland (Silkeborg-kanten), 26-27/4. Forhåndstilmelding til Elo og Kaas på 86886229 (aften/weekend) eller 89879045 (hverdag til 17:00). Nye medlemmer er meget velkomne!

Nyt om International Indian Rally 2002 i Slovenien sidste weekend i Juli. 


16/12 2001: Vores stand på stumpemarkedet i Herning var ikke så organiseret denne gang, men der var da en del medlemmer der mødtes og snakkede lidt. Der var også repræsentanter fra klubben på markedet i Neumünster 8/12 i Nordtyskland. Her var der en fælles svensk-dansk-tysk klubstand. Fin idé, som der kommer mere om i bladet...

Hvilket blad?? Jo, vi har indgået et samarbejde med Svenska Indiansällskapet om at udfylde et antal sider i deres blad "Contact Points" hver gang (4 numre årligt). Det første nummer er ude hos medlemmerne i Danmark og Sverige snart. Vi skal altså til at finde nogle gode historier til bladet (og også gerne hjemmesiden!). Redaktør af det danske stof til Contact Points er Jesper Storm Jensen. Du kan kontakte Jesper på Mail
Efterårsmøde i klubbenLørdag 6/10. Nordkystens Sejl & Rig, Ny Mårumvej 159, Mårum, 3230 Græsted. Kort over området her. Der er bestyrelsesmøde fredag aften, hvor alle andre også er velkomne. Lørdag fra ved 10-tiden er der mulighed for at høre hvad der blev snakket om på mødet, og hvis der er stemnig for det kører vi nok også en lille tur i det smukke Nordsjælland. Senere lørdag er der mad og drikke, og masser af Indian-snak! Dagen efter er der stumpemarked i City 2, hvor klubben har en stand, vi kan bruge som base. Ring lige til Bjarne Stammerjohan og meld dig til, så han har en idé om mad etc. Tlf 48 79 73 93.

Det nye 'Virtual Indian' er nu på nettet. Der er et par danske indslag denne gang. Jimmy Rosfeldt har skrevet om vores tur til Holland, og der er mere om Mads Johnsens gør-det-selv 4-cylindrede 'ALMA'. Mere her: virtualindian.org

Desuden ny side med nordiske Indian-forhandlere. Der mangler lidt oplysninger hist og her, men det er da en start! Hvis du kender til flere forhandlere end disse, så giv besked så de kan komme på listen. 


2/9 01: Det er jo ikke alverden der bliver sendt fra medlemmerne til denne side, så det er ikke så tit der er noget at rapportere om... Nyt  denne måned er dog følgende: Et par annoncer (se annonce-siden) og de første oplysninger om det Internationale Indian rally 2002 i Slovenien (link her til et par ret store scannede tekstsider på den franske klubside).

Der kommer snart sted og dato for vores efterårsmøde (på Sjælland). Desuden forhåbentligt et referat fra turen til Holland.
 


26/6 01: Turen går snart til Holland, og der er så småt ved at være styr på detaljerne. Vi starter fra Allingåbro (og samtidig andre steder; aftal med dine lokale Indian-venner) tirsdag 24/7 9:00, overnatter i Flensburg og Appeldorn, og er fremme på Rally-pladsen torsdag eftermiddag.

Vi har fået nyt klublogo. Tak til de 18 medlemmer der "stemte".

Der kommer en generel opdatering af hjemmesiden snarest, dog ikke hurtigere end at du sagtens kan nå at få din Indian-artikel med...
 


14/3 01: Indian Klub Sommertræf i Nordjylland 11-13/5. Mere her.
-Og hvis du synes der sker for lidt på hjemmesiden, så er DIN historie (Indiantur? Renoveringshistorie? Tekniske tips?) meget velkommen...
 

8/3 01: Vi har en stand på stumpemarkedet i Herning 31/3. Kom og vær med til at hverve flere medlemmer (eller bare for at snakke lidt Indian!). Vi regner også med at vi får en stand på stumpemarkedet i City 2 (Høje Tåstrup) 29/4, men mere om det snart.
 

17/1 01: Vi har en stand på markedet i Fredericia (Dronning Margrethe Hallen) 3/2, så det er en god lejlighed til at møde andre klubmedlemmer. 

Som nævnt sidste gang (nedenfor), er mødereferater, vedtægter og forslag til nyt klublogo blevet udsendt til alle medlemmer. Hvis du ikke har fået noget, så kontakt Elo (tlf 86 88 62 29, eller email elokaas@get2net.dk). Har du husket at ringe til Bøf med din mening om hvilket logo vi skal have?? -Du kan vist lige nå det endnu!
 


Sidste nyt 19/11: Klub-standen i Herning blev en success; mange nye medlemmer og en masse Indian-snak! Referat fra mødet 7/10, vedtægter og et lille nyhedsbrev bliver udsendt til alle medlemmer snarest. 

Nyt på hjemmesiden: Vedtægter for klubben,  2001 Rally i Holland, boganmeldelse, Egeskovløb 2000 og annoncer. Der er lidt problemer med det nye klublogo, men det skulle være færdigt snart. Vores kasserer, Elo, har fået ny email-adresse


Sidste nyt 1/10: Husk klubmøde 7/10 i Frederikssund!  Nye medlemmer meget velkomne (hvis du vil køre -bil eller Indian- sammen med nogen fra dit lokalområde, så kontakt Bøf). Der er et par nye Indian-datoer på kalendersiden og ikke mindre end to 1946 Chief'er til salg på annoncesiden! Husk også klub-stand på stumpemarkedet i Herning 11/11. 
Sidste nyt 6/9: Artikel fra årets Internationale Rally i Østrig. Annoncer
Sidste nyt 19/8: Vi skal afholde International Indian Rally 2003!

Forslag til klub-logo her. (Der er en del billeder på denne side, så lidt tålmodighed mens den "loader" er nødvendigt)

Desuden "Indian Kalender" med vigtige datoer, og en del andre opdateringer. Næste klubmøde er 7/10 i Frederikssund. Er der forresten ingen, der har Indian dele til salg, eller bytte, eller mangler nogle???